Jordanker

​Entreprenørfirmaet Profound ApS tilbyder punktfundering uden at grave og støbe!

Jordankeret nedrives i ler, jord, grus eller sand, med spec. hydralikudrustning. Vingerne ekspanderes ud i den omgivne jord, i en dybde på 1, 1.5 eller 2 meter. Punktfunderingen låses og ProFund- fundamentet er klar til brug!


Punktet kan optage tryk-, træk-, moment- og horisentallaster. Fordelen er enkel; ingen gravning, ingen støbning, ingen markskader og minimale omkostninger til reetablering.

Punktfundering og forankring udføres året rundt og overalt i terræn - med frost i jorden, gennem færdig asfalt eller på brostensbelagte pladser.


Ankrene findes i forskellige tykkelser og længder og med forskellige vinger. En type leveres med indv. M20 gevind, og andre leveres med forankringsplader.

Til Jordanker-systemet findes et antal adaptere, som gør det muligt at levere de færdige punktfundamenter med forankringsbeslag, og på aftalte koter - et arbejde der kan være tidskrævende med traditionelle metoder.

Entreprenørfirmaet Profound ApS "Fundamenter" leveres færdigmonteret i jorden.

Andvendelsesområder

Et stort anvendelsesområde findes indenfor "lempet funderingsklasse" - reklameskilte, vejskilte, støjskærme, flagstænger, forankring af gade- og parkudstyr,restepladsmøbler, skraldestativer, cykelstativer etc, etc.

Punktfundering af lettere byggeri - pavilloner, siloer, telte, carporte, terrasser, altaner, vindfang - er andre eksempler hvor ProFound Jordankre kan anvendes.

Selv ved opførelse af mindre industribygninger,lagerhaller, maskinhuse, fritidshuse o.lign. kan Jordankre erstatte eller supplere konventionel fundering​

Takket være ProFound Jordankre

Ydre arealer´, der allerede er færdige, kan let udstyres med skilte, læskærme, legeredskaber, parkeringshegn, basketnet o.lign. - takket være ProFound Jordankre

Arealerne kan være gade og vej, legepladser, skolegårde,parkeringspladser, idrætsanlæg, etc, etc.

Der findes mangfoldige anvendelsesområder som nu kan få en enkel og optimal punktfundering og forankring.

Karaktaristiske- og dimensionerende lastværdier er veldokumenterede og ProFounds Jordankre er typegodkendt af de svenske bygningsmyndigheder, Boverket.

Fordele

  • Entreprenørfirmaet Profound ApS klarer tryk-, træk- og horisentalbelastning!
  • Dimensionerede lastområder: Træk: 1-25kN Horisental: 2-15 kN Tryk: 5-60 kN
  • Enkel, sikker og hurtig montering året rundt- også med frost i jorden!
  • God totaløkonomi !

Entreprenørfirmaet Profound ApS

Entreprenørfirmaet Profound ApS er udviklet i Sverige hvor opbygningen af en landsdækkende "JordankerTjenestekæde" startede i 1991. Siden er mere end 30.000 ProFound Jordankre monteret i Sverige.

Vi glæder os meget til at betjene jer fremover,og står til rådighed med yderligere information.


Entrepenør Ivan Andersen

Entreprenørfirmaet Profound ApS

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Kontakt Entreprenørfirmaet ProFound ApS

ProFound ApS  •  Roskildevej 384, 4100 Ringsted – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 37 38 20 27