Historie​

Firmaet kan følges 4 generationer tilbage til år 1915, hvor det startede som smedefirma ved Franz Andersen i Kerteminde på Fyn. Firmaet udførte alle former for smedearbejde til landbruget.

​​

I 1950 overtog Victor Otto Andersen og omlagde firmaet til entreprenør firma på lolland. Firmaets speciale var dræning og var et af de første firmaer i Danmark, der fik en Ford Major traktor påbygget med hymas graveregat samt en Eder gummihjuls gravemaskine.

​​

I 1972 kom Otto's søn Ivan Andersen med i firmaet. man begyndte nu at ligge hovedkloarkker i mange af de gamle sommerhus områder.

​I 1972 driver Ivan Andersen firmaet og begynder at lave en del beton opgaver, så som at støbe grunde til parcelhuse. Op igennem 80´erne og 90´erne udførte firmaet opgaver som landbrugsbyggeri, erhvervsbyggeri, 1200 alge beholder, 800 vindmølle fundamenter, biogasanlæg mm.

​​

I 1994 kom Ivan Andersens søn Jesper Andersen i lære som struktør i firmaet. da Jesper var udlært i 1999 startede han firmaet Anlægsstruktør Jesper Andersen. De 2 firmaer er i dag slået sammen og beskæftiger ca. 15 til 20 medarbejder.

​​

Otto Andersen var stadig aktiv i firmaet indtil 2010 med en alder på 85 år. Han ser stadig med fra sidelinjen og har en drøm om at hans oldebørn kommer til at køre firmaet videre​​

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Kontakt Entreprenørfirmaet ProFound ApS

ProFound ApS  •  Roskildevej 384, 4100 Ringsted – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 37 38 20 27